• Menu

  • LET OP!!

    Deze menukaart gaat in vanaf 24 december 2018!

  • Koude voorgerechten

    Broodje smeersels   6,-
    Vers afgebakken ciabatta met diverse smeersels

    Salade eendenborst  11,-
    Salade van gerookte eendenborst met een dressing van framboos

    Carpaccio  11,-
    Huis gesneden rundercarpaccio belegd met pijnboompitten, spekjes, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

    Garnalencocktail  11,-
    Cocktail van Hollandse garnalen met whisky cocktailsaus

  • Warme voorgerechten

    Tomatensoep 6,-
    Licht pittige tomatensoep met groente en gehakt 

    Paddenstoelensoep  6,-
    Romige soep van bospaddenstoelen

    Tom Kha Kai  7,-  
    Thaise kokossoep met kip 

    Mosselen  8,-
    Gegratineerde mosselen met paprika, ui, kruiden en kaas

    Paddenstoelen op toast  9,-
    Geroosterde focaccia met paddenstoelen en truffelolie

    Gamba’s  11,-
    Zes pittige gamba’s, op twee verschillende manieren bereid  

    Schelpenmix  12,-   
    Mix van schelpen, gewokt met sherry en serranoham               

  • Van het land

    Kippendijen  15,-
    Gemarineerde kippendijen met crème fraîche  

    Stoofpotje 16,-
    In rode wijn gestoofd rundvlees met winterse groente 

    Lever  16,-
    Wisselende lever met gebakken ui en champignons

    Spareribs  18,-
    Gemarineerde spareribs met knoflooksaus

    Varkenshaas  18,-
    Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie en serranoham

    Schnitzel van de chef  18,-
    Gepaneerde varkensschnitzel met paprika, ui, champignons, spekjes en kaas uit de oven

    Surf & Turf  20,-
    Diamanthaas (±200gram) met gemarineerde gamba’s en truffelmayonaise

    Ossenhaaspuntjes  23,-
    Supermalse puntjes van de ossenhaas(±225gram), gemarineerd in knoflook en groene kruiden

    Tournedos  24,-
    Supermalse tournedos (±225gram) met kastanjechampignons

    Argentina steak  24,-
    Argentijns gemarineerde entrecote met salsa verde 

    Rib-eye  26,-
    Groot stuk rundvlees (±450gram)  van de lende van het rund met kruidenboter          



     

     

  • Uit de zee

    Scholfilet  17,-
    Gebakken scholfilet met citroen en zongedroogde tomaat

    Roodbaarsfilet  19,-
    Filet van roodbaars met paprika, venkel en witte wijnsaus

    Heilbot  19,-
    Op de huid gebakken heilbot met groene asperges en hollandaisesaus

    Gamba’s  23,-
    Gepelde gamba’s (12stuks) in een pittige knoflookolie, gegratineerd met ui, paprika en kaas.

    Slibtongen  18,- (2stuks)  / 24,-  (3 stuks)
    Krokant gebakken slibtongen met kappertjessaus  

                                                                         
                                                                                                                                                                

  • Vegetarische gerechten

      
    Pasta truffel 14,-
    Tagliatelle met champignons en een truffelroomsaus  

    Gevulde paprika 14,-
    Met feta en diverse groenten gevulde puntpaprika

    Salade geitenkaas  16,-
    Opgemaakte salade met zachte geitenkaas, honing en walnoten   

  • Kids

    Pannenkoek  5,-

    Bordje friet met een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets  6,-  

    Kippendijtje  7,-

    Pizza margherita  7,-

    Roodbaarsfiletje  8,-

    Ribbetjes   8,-

    Gambaspiesje  8,-

  • Supplementen

    Kastanjechampignons    2.50

    Rode wijnsaus    1.50

    Witte wijnsaus    1.50  
          
    Pepersaus    1.50     
                                     
    Champignonsaus    1.50

    Hollandaisesaus    1.50

    Salsa verde    1.50

    Kruidenboter    1.00

    Truffelmayonaise    1.00

  • Desserts

    Kinderijsje  4,-
    Smurfenijs met slagroom, discodip en een verrassing  

    Old school dame blanche  6,-
    Twee bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus

    Crème brûlée  6,-
    Gekarameliseerde custardpudding met een bolletje hazelnootijs                                                        

    Oma's advocaat  7,-
    Twee bolletjes vanille-ijs met huisgemaakte advocaat en kletskoppen

    Coupe warme kersen  7,-
    Twee bolletjes vanille-ijs met warme kersen

    Rachel's cheesecake  8,-
    Laat je verrassen door de huisgemaakte cheesecake van Rachel

    Choco-dessert  9,-
    Chocolade brownie, een trifle van chocolade en witte chocolade ijs

  • Groepen en allergiën

    * Bij groepen vanaf 10 personen kunnen we in overleg een menu samenstellen of vragen wij u de keuze te maken uit maximaal 5 verschillende gerechten per gang. 

    * Al onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Op verzoek houden we hier graag rekening mee.