• Menu

  • Koude voorgerechten

    Broodje smeersels  3.50 / 6,-
    Vers afgebakken stokbrood met diverse smeersels, 6 of 12 sneetjes

    Carpaccio  11,-
    Huis gesneden rundercarpaccio belegd met pijnboompitten, spekjes, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

    Garnalencocktail  11,-
    Cocktail van Hollandse garnalen met whisky cocktailsaus

    Vis op toast 13,-
    Gerookte paling, gerookte zalm en Hollandse garnalen, geserveerd met toast

  • Warme voorgerechten

    Tomatensoep 6,-
    Licht pittige tomatensoep met groente en gehakt 

    Paddenstoelensoep 7,-
    Romige soep van bospaddenstoelen 

    Witlofsoep 7,- 
    Soep van witlof met uitgebakken spekjes            

    Mosselen  8,-
    Gegratineerde mosselen met paprika, ui, kruiden en kaas

    Portobello  10,-
    Gevulde champignon met geitenkaas, walnoten en pijnboompitten         

    Gamba’s  11,-
    Gepelde gamba's in een pikante knoflookolie

               

  • Van het land

    Kipspiesjes  16,-
    Spiesjes van kippendij in een roomsaus met zongedroogde tomaat

    Lever  16,-
    Gebakken kalfslever met paprika, ui, champignons en spekjes

    Lamsstoofpotje  17,-
    Stoofpotje van lamsvlees, gestoofd in trappistenbier

    Spareribs  18,-
    Gemarineerde spareribs met knoflook- en chilisaus

    Schnitzel van de chef  18,-
    Gepaneerde varkensschnitzel met paprika, ui, champignons, spekjes en kaas uit de oven

    Surf & Turf  20,-
    Diamanthaas (±180gram) met gemarineerde gamba’s en truffelmayonaise

    Kalfsribeye  23,-
    Ribeye (±250gram) van het kalf, met bearnaisesaus  

    Ossenhaaspuntjes  24,-
    Malse puntjes van de ossenhaas (±225gram), gemarineerd in knoflook en groene kruiden

    Argentina steak  24,-
    Argentijns gemarineerde entrecote (±300gram) met salsa verde 

    Tournedos  25,-
    Malse tournedos (±225gram) met kastanjechampignons        



     

     

  • Uit de zee

    Slibtongen  19,- (2 stuks)  / 24,-  (3 stuks)
    Krokant gebakken slibtongen met ravigotesaus

    Dorade 19,-
    Filet van dorade met gewokte zeekraal

    Zalm  21,-
    Zalmmoot uit de oven met groene asperges en hollandaisesaus

    Kabeljauw  22,-
    Gebakken kabeljauw met een kruidenkorst en een pesto-room saus

    Gamba’s  23,-
    Gepelde gamba’s in een pikante knoflookolie

                                                                         
                                                                                                                                                                

  • Vegetarische gerechten

      
    Quiche  14,-
    Hartige taart van spinazie, tomaat en Parmezaanse kaas

    Pasta truffel 14,-
    Tagliatelle met een truffel-roomsaus  

    Salade geitenkaas  15,-
    Opgemaakte salade met zachte geitenkaas, honing en walnoten   

    Saté van tempeh  14,-
    Gemarineerde saté van tempeh (sojabonen-koek), geserveerd met veganistische satésaus, gebakken uitjes en rijst

  • Kids

    Pannenkoek  5,-

    Bordje friet met een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets  6,-  

    Quiche  7,-

    Pizza margherita  7,-

    Ribbetjes   8,-

    Zalmmootje  9,-

  • Supplementen

    Kastanjechampignons    2.50

    Bearnaisesaus    1.50
          
    Pepersaus    1.50     

    Hollandaisesaus    1.50

    Salsa verde    1.50

    Kruidenboter    1.00

    Truffelmayonaise    1.00

  • Desserts

    Kinderijsje   6,-
    Verrassingsijsje, Keuze uit chocolade, aardbei of vanille  

    Bananensplit   6,-
    Gevulde banaan met vanille-ijs, chocolade-ijs en chocosaus

    Kaatje mossel  7,-   
    Twee bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus en oma’s advocaat

    Crème brûlée  7,-    
    Gekarameliseerde custardpudding met een bolletje hazelnootijs 

    Tiramisu  7,-
    Italiaanse klassieker met mascarpone en lange vingers

    Rachel's cheesecake  8,-
    Laat je verrassen door de huisgemaakte cheesecake van Rachel

     

  • Groepen en allergiën

    * Bij groepen vanaf 10 personen kunnen we in overleg een menu samenstellen of vragen wij u de keuze te maken uit maximaal 5 verschillende gerechten per gang. 

    * Al onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Op verzoek houden we hier graag rekening mee.