• Menu

  • Lunchkaart

    Onze uitgebreide lunchkaart bestaat uit verschillende tosti's, broodjes, wraps, huisgemaakte pannenkoeken, diverse eiergerechten en warme gerechten.

  • Koude voorgerechten

    Broodje smeersels   6,-
    Vers afgebakken brood met  kruidenboter en diverse smeersels

    Salade geitenkaas  9,-
    Opgemaakte salade met zachte geitenkaas, walnoten en honing

    Carpaccio  11,-
    Rundercarpaccio belegd met pijnboompitten, spekjes, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

    Salade Visschers  12,-
    Luxe salade met gamba’s, gerookte zalm en Hollandse garnalen

  • Warme voorgerechten

    Tomatensoep 5,-
    Licht pittige tomatensoep met groenten en gehakt 

    Broccolisoep  6,-
    Romige soep van broccoli

    Soep van de chef  
    Wisselende soep

    Mosselen  8,-
    Gegratineerde mosselen met paprika, ui, kruiden en kaas

    Wokmosselen  8,-
    Gewokte mosselen in een pittige roomsaus

    Gamba’s  10,-
    Zes gebakken gamba’s in een pittige knoflookolie                       

  • Van het land

    Kipsaté  15,-
    Gemarineerde saté van kippendij met pindasaus

    Spareribs  18,-
    Gemarineerde spareribs met knoflooksaus

    Varkenshaas  18,-
    Varkenshaasmedaillons met gesmolten brie en serranoham

    Schnitzel van de chef  18,-
    Gepaneerde varkensschnitzel met paprika, ui, champignons, spekjes en kaas uit de oven

    Surf & Turf  19,-
    Diamanthaas (±200gram) met gemarineerde gamba’s en truffelmayonaise

    Entrecôte  22,-
    Runderentrecôte (±300gram) met kruidenboter

    Ossenhaaspuntjes  23,-
    Supermalse puntjes van de ossenhaas(±225gram), gemarineerd in knoflook en groene kruiden

    Lamsvlees  23,-
    Gemarineerd lamsvlees van Schouwse bodem

    Tournedos  24,-
    Supermalse tournedos (±225gram) met kastanjechampignons

    Rib-eye  26,-
    Groot stuk rundvlees (±450gram)  van de lende van het rund met kruidenboter          



     

     

  • Uit de zee

    Scholfilet  17,-
    Gebakken scholfilet met citroen en zongedroogde tomaat

    Gekookte mosselen  19,-
    Mosselen van Neeltje Jans, gekookt in witte wijn

    Zalmspies  19,-
    Spies van verse zalm met courgette, paprika en een saus van dille

    Gamba’s  22,-
    Gepelde gamba’s (12 stuks) in een pittige knoflookolie

    Slibtongen  18,- (2stuks)  / 23,-  (3 stuks)
    Krokant gebakken slibtongen met kappertjessaus  

                                                                         
                                                                                                                                                                

  • Vegetarische gerechten

    Salade geitenkaas  15,-
    Opgemaakte salade met zachte geitenkaas, honing en walnoten  

    Pasta  14,-
    Tagliatelle met een saus van gorgonzola en gewokte groenten

    Wrap 13,-
    Met diverse groenten gevulde wrap, geserveerd met  crème fraîche en guacamole

  • Kids

    Pannenkoek  5,-

    Bordje friet met een frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets  6,-  

    Kipsatétje 7,-

    Pizza margherita  7,-

    Scholfiletje   8,-

    Ribbetjes   8,-


  • Supplementen

    Rode wijnsaus   1.50

    Gorgonzolasaus   1.50

    Champignonsaus  1.50

    Pepersaus  1.50

    Kastanjechampignons  2.50

     

  • Desserts

    Kinderijsje  4,-
    Smurfenijs met slagroom, discodip en een verrassing  

    Old school dame blanche  6,-
    Drie bolletjes vanille-ijs met warme chocoladesaus

    Oma’s dessert  7,-
    Twee bolletjes vanille-ijs met huisgemaakte advocaat en kletskoppen                                                         

    Rachèl’s cheesecake 7,-
    Laat u verrassen door de cheesecake van Rachel

    Robin’s dessert  7,-
    Crème brûlée met hazelnootijs en een Zeeuwse mini bolus

  • Groepen en allergiën

    * Bij groepen vanaf 10 personen kunnen we in overleg een menu samenstellen of vragen wij u de keuze te maken uit maximaal 5 verschillende gerechten per gang. 

    * Al onze gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. Op verzoek houden we hier graag rekening mee.